• +070 714 97 99
  • info@digitalspecialisten.se

Tjänster

Småföretag hjälp till mycket bra priser !!!


Vi erbjuder Er högkvalitativa produkter och tjänster inom IT & Data till  konkurrenskraftiga priser och dessutom med oslagbar service och support!  

Mest Populära tjänster :

 

 

Stampwallet den Digitalt Stämpelkort i mobilen ( Loyalty & marknadsföring för ditt företag)

Trogna kunder är nyckeln till din verksamhet att generera pengar . De är stora användare . Det är de som kommer tillbaka för mer . Utan dem förlorar du pengar, mycket av dem. Men lojalitet är lättare sagt än gjort. De flesta lojalitet verktyg är dyra, svåra att förstå, svårt att genomföra, och ofta inte ens passar ditt företags behov. Därför vill vi presentera dig för Stampwallet Sweden.

 

Smarta Trådlösa System ( Beacon teknologi – framtidens möjligheter är här )

Vi kan erbjuda smarta kommunikationslösningar för att förbättra effektiviteten och kundservicen för företag inom en mängd olika branscher som restauranger, vård, detaljhandel , mm.

Passa på du också !
Öka din försäljningen, produktivitet och kundtillfredsställelse med våra produkter.

Utveckling av appar

Vi utvecklar och gör appar för iPhone, iPad och Android åt företag, institutioner och andra verksamheter. Vi har fokus på kundens behov och vi sätter en ära i att kommunicera lättbegripligt i en värld full av tekniska termer.

Website Design

Vi skapar unika kompletta webbplatser (Responsive webbsidor), från några få till 100 sidor av databasdrivna innehåll. Varje design är naturligtvis skräddarsydda önskemål av våra kunder. Förutom att erbjuda bra lösningar för din webbsatsning så tycker vi det är viktigt med bra service och trygghet för dig som privat person eller ditt företag.Vi strävar efter att bli en långsiktig samarbetspartner och att våra kunders lösningar kan växa och utvecklas i takt med företaget.

Webbhotell

Behöver du ett webbhotell till din hemsida ?

Vi erbjuder webbhotell lösning för privata personer ,små- företag,organisationer,skolor och förening .Vi erbjuder dig som kund en av de bästa Webbhotell ute på marknaden.

 

 

Online Matbeställning System

Vill du ha din egen Online mat beställning hemsida till din restaurang?

Dina kunder älskar bekvämligheten med att beställa Mat via nätet för hemleverans eller avhämtning och de beställer hela tiden om möjligheten finns. Vi märker att även om många restauranger/pizzerior har otroligt bra mat, förlorar de potentiell försäljning eftersom om de inte erbjuder sina kunder en online-beställningstjänst.

Många av dem som har byggt sin egen online beställningstjänst slutar med ett ostabilt program, vilket resulterar i dåliga användarupplevelser för kunderna.

Det är här vi märker att restaurangägaren inte har något val. Antingen ansluter de sig till de befintliga portalerna som t.ex. “Online Pizza, Mat24, Etc.”, som tar mellan 10 % -18 % provision på varje beställning eller frågar en webbyrå som de själva väljer för att bygga en anpassad modul – som visar sig vara mycket dyrt i de flesta fallen.
Det är vårt mål att lösa detta problem och ge en lösning som restaurang/pizzeria ägaren och deras kunder älskar.

” Ett online Matbeställningssystem som ökar vinsterna för restauranger, pizzerior & cafeér “

Du är upptagen, vi förstår dig … du har ett företag att sköta! Du har inte tid att lära dig hur man skapar digitalmenyer,hemsidor, QR- koder och designar reklammaterial, eller fixa en egen Restaurang App, vi förstår det…. Så varför inte låta oss göra det åt dig

Läs mer här

 

You must be logged in to post a comment

ALLTID PERSONLIG SERVICE !

Vid frågor tvecka inte att kontakta oss: 070 714 97 99