• +070 714 97 99
  • info@digitalspecialisten.se

Progressiv – WebbApp

Ett helt nytt sätt att synas, publicera din information på webben.
Progressiv app behöver inte installeras på din telefon så som en native app. Den är snabbare att använda och kräver inte registrering på en app butik så som Apple Store eller Google Play.

En progressiv webb app har ett mindre antal integrerade funktioner med mobila enheter så som smarta telefoner och surfplattor än vad en native app har. Exempelvis att installera extra programvaror på din telefon.

En progressiv app fungerar också som en snabb hemsida och kan sökmotoroptimeras och sökas upp med sökmotorer på webben på samma sätt som en bra hemsida.

ERBJUDANDE

(Alla priser är exklusive moms)

Vad inkluderar månadsavgiften?

Vi uppdaterar appen för eventuella ändringar . Tillgång till nya funktioner, vi hostar all din information och viktigast av allt du får ett obegränsat antal meddelanden som kan skickas direkt till dina kunders mobiltelefoner.

Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer.

Vi har ingen uppsägnings- eller bindningstid.

Synlighet

Öka ditt företags synlighet med din apps närvaro i sökmotorresultaten.
Optimera din SEO och utnyttja en nivå av upptäckbarhet långt ifrån vad butikerna kan erbjuda.

Gratis nedladdning

Progressiva webbappar behöver inte installeras för att bli besökta, vilket gör det möjligt att göra ditt innehåll lättillgängligt och eliminera begränsningen att behöva installera appen, som i fallet med nativa  appar.

Unik app

Progressiva webbapplikationer presenteras först och främst med tanke på mobila plattformar och erbjuder en perfekt användarupplevelse genom att använda sig av mobilutvecklingskoder till alla andra typer av skärmar.

Multi-plattform

Progressiva webbapplikationer är anpassat för alla plattformar. De anpassar sig perfekt till vilken skärm de används på mobil, surfplattform eller stationär dator. De är lika bra när det gäller design som de är i funktioner.

Förbättra ditt mobila engagemang

Progressiva webbapplikationer ger i genomsnitt 3 gånger mer besökare än inhemska appar, samt sessioner som är 8 gånger längre än de för klassiska webbplatser. Argument som utgör ett viktigt verktyg för ditt företag, en som lockar nya besökare lika bra som det engagerar ditt befintliga samhälle.

Installation

Progressiva webbapplikationer kan installeras direkt på användarens hemskärmar, utan att de behöver hämta något eller gå igenom butikerna. Deras ojämförliga komprimering eliminerar också minnesbrist på mobila enheter.

 

ALLTID PERSONLIG SERVICE !

Vid frågor tvecka inte att kontakta oss: 070 714 97 99