• +070 714 97 99
  • info@digitalspecialisten.se

Behöver ditt företag en App ?

En app behöver inte kosta en förmögenhet för att vara professionell och för att ge dig nya smarta affärsmöjligheter med dina kunder. Digitalspecialisten hjälper dig med tips på smarta funktioner som kan implementeras i din app och här nedanför ser du tydligt vad de olika paketen kostar, både i total uppstartskostnad och per månad för uppdateringar och drift.

Appar till restauranger & pizzerior, frisörer, hantverkare, städfirmor, mäklare, café,florister, snickare, mm.
app_for_youErbjudande

(Alla priser är exklusive moms)

Vad inkluderar månadsavgiften?

Vi uppdaterar appen för eventuella ändringar i Google Play Butiken och App-store. Tillgång till nya funktioner, vi hostar all din information och viktigast av allt du får ett obegränsat antal meddelanden som kan skickas direkt till dina kunders mobiltelefoner.

Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer.

Vi har ingen uppsägnings- eller bindningstid.

Här kan du se några av våra Appar klicka här

Mobilt växer!

Just nu finns det mer än 6,7 miljarder mobila abonnemang igång i den snabbast växande industrin i historien. Den mobila webben har blivit det mest populära sättet att vara på internet. Under förra året ökade de mobila sökningarna med mer än 400%!

app_for_you-2

Mobila lösningar ger affärer

  • Låt dina kunder hitta dig på den mobila webben – de kan hitta till dig och ringa dig direkt vid sökning i mobilen.
  • Dina kunder kan beställa din mat Online,boka bord,mm.
  • Dina kunder hittar dig i i de olika butikerna för Appar, både Apple och Android.
  • Generera mer affärer, öka dina kunders lojalitet och marknadsför ditt företag!

Engagera användaren

  • Genom att skicka push-notifieringar (meddelanden via appen) kan du ha direktkontakt med dina kunder och du kan anpassa vart du vill skicka meddelanden geografiskt!
  • Dela innehåll som fotografier, sociala feeds, video och annat, direkt i din kunds telefon!

Marknadsför dig eller din verksamhet, Varumärket

En app är ett utmärkt sätt att marknadsföra dig själv och din verksamhet och vi erbjuder en mängd olika funktioner som hjälper dig att få mesta möjliga effekt på din marknadsföring.

Varje gång en av era potentiella kunder använder sin telefon, vill ni då att ert varumärke ska ligga som en liten påminnelse på hem-skärmen? Bara denna anledning, om ingen annan, borde vara god nog för att utveckla och distribuera en populär iPhone app.

Tillgänglighet

En App kan innehålla lättillgänglig information såsom telefon, adress, karta med mera. Genom att underlätta för er kund att kontakta er kan spontana kontakter enklare ske.

Öka lojaliteten

Med digitala kuponger, stämpelkort direkt i appen och erbjudanden via push notifieringar kan du öka lojaliteten hos dina kunder och du kan enkelt visa att du bryr dig lite det lilla extra om dina kunder!

Engagera dina kunder

Låt dina kunder bli VIP-kunder med tillfälliga erbjudanden via appen, förhandsvisningar av nya produkter och låt dem vara med och dela bilder vid event, invigningar och annat.

Dela ditt innehåll

Dela ditt flöde av nyheter och sociala medier direkt i din app och använd länkar och QR-koder för att sprida appen.

ALLTID PERSONLIG SERVICE !

Vid frågor tvecka inte att kontakta oss: 070 714 97 99